Fanúšikovia vypískali PSG, Blancovi chýbala bojovnosť

NETKY.SK • 21 December 2014, 10:12 • 2 min
Fanúšikovia vypískali PSG, Blancovi chýbala bojovnosť

PARÍŽ - Futbalisti Paríža St. Germain iba remizovali v 19. kole najvyššej francúzskej futbalovej súťaže Ligue 1 s Montpellierom 0:0.

slovakia

left justify in out

Parížania si nepripísali triumf druhýkrát v rade, v predchádzajúcom kole prehrali na pôde Guingampu 0:1. Úradujúci francúzsky majster opäť nevyužil šancu k posunu na prvé miesto tabuľky. PSG sa bodovo vyrovnal Olympique Marseille, ktorý má nedeľňajší zápas s Lille k dobru.

 

Parížania nie sú v závere kalendárneho roka v ideálnej pohode, z posledných štyroch ligových duelov nevyhrali trikrát. V Parku princov hrali domáci bez myšlienky a 45-tisíc divákov ich pred odchodom na prestávku vypískalo. V druhom polčase mužstvo síce pridalo, ale napokon po dvoch rokoch neskórovalo vo dvoch stretnutiach v rade. Po rovnakom čase nedali Parížania gól vo dvoch domácich dueloch. 

Trénerovi PSG Laurentovi Blancovi chýbala proti Montpellieru väčšia aktivita, bojovnosť, snaha i srdce. Pred zimnou prestávkou chcel mať na tímovom konte viac bodov. "Pred rokom sme sa snažili skórovať ako prví, bojovali sme o to. Teraz mi to chýbalo. Dnes i v zápasoch na začiatku ročníka sme zlyhávali v strede poľa, tam sme mali viac bojovať. Montpellier nebol súper, ktorý sa nedal zdolať," uviedol podľa L´Equipe Blanc. 

 

Počas zimnej prestávky budú v Parku princov diskutovať o prípadných zmenách v kádri. Zatiaľ nie je nič isté. "Otázka o prestupoch je dobrá. Čaká nás diskusia medzi členmi predstavenstva a realizačným tímom. Pokúsime sa všetko zanalyzovať a zároveň dosiahnuť s hráčmi individuálne i kolektívne zlepšenie," dodal Blanc. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies