Fanúšikovia Valencie dostali pod stromček ospravedlnenie

NETKY.SK • 25 December 2016, 11:39 • 2 min
Fanúšikovia Valencie dostali pod stromček ospravedlnenie

BARCELONA - Prezidentka FC Valencia Layhoon Chanová adresovala fanúšikom španielskeho futbalového klubu netradičné vianočné ospravedlnenie za nevydarený rok 2016.

slovakia

left justify in out

Poľutovanie nad výkonmi prvoligového mužstva vyslovila pri vianočnom stromčeku, video zverejnili v sobotu 24. decembra na oficiálnej klubovej stránke. "Bol to náročný rok a ja chcem všetkých priaznivcov Valencie požiadať o odpustenie za slabú sezónu," vyhlásila Chanová, ktorá riadi klub vo vlastníctve Singapurčana Petra Lima.


Valencia v ročníku 2016/17 vyhrala iba jedno z 15 stretnutí a s 9 bodmi a jedným zápasom k dobru jej patrí až 17. miesto v tabuľke La Ligy len o skóre pred Sportingom Gijón. Klub za uplynulé dve sezóny postupne vyhodil trénerov Nuna Espírita Santa, Garyho Nevilla a Paka Ayesterána. Výkonnostný pád nezastavil ani októbrový príchod Cesareho Prandelliho.


"Budeme pokračovať v hľadaní správnej cesty. Uprostred tejto sezóny chcem všetkým poslať odkaz nádeje, vytrvalosti a viery v lepšiu budúcnosť," dodala Chanová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies