Fanúšikovia v Žiline dostanú pred duelom tresku v rožku

NETKY.SK • 11 September 2014, 19:08 • 2 min
Fanúšikovia v Žiline dostanú pred duelom tresku v rožku

ŽILINA - Vedenie futbalového klubu MŠK Žilina prichystalo pre svojich fanúšikov zaujímavú novinku už na nedeľňajší súťažný zápas 9. kola Fortuna ligy 2014/2015 proti Slovanu Bratislava.

slovakia

left justify in out

Ako informuje oficiálny web "šošonov", každý divák pri vstupe na štadión dostane pozornosť - tresku v rožku. Organizátori duelu navyše spomedzi všetkých fanúšikov na tribúnach vyžrebujú desiatich, ktorí získajú vstupenku na októbrový domáci duel reprezentácie Slovenska v kvalifikácii o postup na ME 2016 proti Španielsku.

 

"Zápasy so Slovanom bývajú špecifické, všetci sa na to tešíme. Bude to ťažký zápas, ale ak chceme hrať o vrchné pozície, kde sa momentálne nachádzame, musíme hrať našu hru a ísť za víťazstvom. Chceme pozvať našich fanúšikov v čo najväčšom počte. Každému futbalistovi sa hrá lepšie takýto ťažký zápas, keď je futbalová atmosféra. Veríme, že na tribúnach bude čo najviac divákov a povzbudia nás. Určite budú chvíle, keď to budeme veľmi potrebovať. Dúfam, že touto hrou a výsledkami ich môžeme prilákať na štadión,” povedal pred šlágrom kapitán MŠK Žilina Viktor Pečovský. 

 

Žilinčanom v súčasnosti patrí 2. miesto fortunaligovej tabuľky, obhajca majstrovského titulu Slovan Bratislava je tretí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies