Fanúšikovia UFC sú v šoku. Legendárny Overeem dostal padáka!

NETKY.SK • 5 Marec 2021, 12:46 • 2 min
Fanúšikovia UFC sú v šoku. Legendárny Overeem dostal padáka!

Nedávno sme vás informovali o čistkách v spoločnosti Ultimate Fighting Championship. Organizácia sa rozhodla prepustiť niekoľko nie príliš úspešných bojovníkov, ktorých dnes nasledovali dvaja známi veteráni.

slovakia

left justify in out

Prepustený bol bývalý šampión ťažkej váhy, Junior dos Santos, ako aj ikonický Alistair Overeem, ktorý nedávno oznámil, že ho čaká posledná honba za titulom. Cieľ sa mu splniť nepodarilo, pretože narazil na Alexandra Volkova, ktorý jeho sen ukončil v druhom kole. Fanúšikovia tak očakávali aspoň rozlúčkový zápas pre legendu sveta zmiešaných bojových umení, vedenie UFC sa však rozhodlo služby Overeema ďalej nevyužívať.

 

 

„Posledné pôsobenie sa skončilo, bola to však skvelá cesta. Keď zhodnotím, čo všetko som v UFC za tých desať rokov zažil, môžem len povedať, že to bola skúsenosť, na ktorú budem spomínať do konca života. Rád by som sa poďakoval UFC a všetkým zamestnancom, rovnako ako fanúšikom a súperom, s ktorými som sa stretol. Nemohol som si priať lepšiu kariéru. Špeciálne by som chcel poďakovať Danovi a Lorenzovi, ktorí mi toto celé umožnili. Bolo mi cťou pre vás všetkých zápasiť,“ vyjadril sa na svojom instagramovom účte.

 

Z Overeemových slov je zrejmé, že ho odchod príliš nemrzí a uvedomuje si, že čas sa zastaviť nedá. 40-ročný Holanďan získal tituly v organizáciách DreamStrikeforce, dokonca sa stal šampiónom v K-1 Grand Prix. Zaujímavosťou je, že šampiónsky pás sa mu v UFC vyhýbal. Najbližšie k nemu bol v roku 2016, v súboji s vtedajším šampiónom, Stipem Miocicom.

 

 

V posledných zápasoch pôsobil Overeem sviežim dojmom a zdalo sa, že by ešte o titul mohol zabojovať. Zápas s Volkovom však jasne ukázal, že súčasná špička je od neho na míle vzdialená. Veterán sa zatiaľ nevyjadril, či bude pokračovať v inej organizácii alebo ukončí kariéru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies