Fanúšikovia Trenčína môžu vrátiť permanentky

NETKY.SK • 6 September 2016, 09:25 • 2 min
Fanúšikovia Trenčína môžu vrátiť permanentky

TRENČÍN - Slovenský futbalový šampión AS Trenčín dáva všetkým majiteľom permanentiek šancu do piatka 9. septembra vrátiť celoročnú vstupenku na domáce zápasy mužstva za zostatkovú hodnotu.

slovakia

left justify in out

"Končiace sa leto bolo pre klub a jeho fanúšikov skutočne hektické. Symbolicky ho uzavrela historická účasť klubu v play-off Európskej ligy. Pocítili sme však aj nedôveru aj tých najvernejších v športové a ekonomické smerovanie klubu," píše sa v správe na oficiálnom webe AS. Klub je napriek hromadnému "výpredaju" prvého mužstva (teraz v lete odišli z majstrovského kádra napríklad Ibrahim Rabiu, Kingsley Madu, Matúš Bero, Gino van Kessel či Ryan Koolwijk) presvedčený, že cesta, na ktorú nastúpil pred deviatimi rokmi, je správna.

 

"Všetky naše kroky smerujú k dlhodobému posilneniu klubu na športovom a ekonomickom poli. Tak ako sme vnímali tri roky v druhej lige a dve tesné prehry v boji o návrat do najvyššej súťaže," konštatuje sa na webe trenčianskeho klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies