VIDEO Fanúšikovia Trabzonsporu stále protestujú v uliciach mesta

NETKY.SK • 23 Február 2016, 17:23 • 2 min
VIDEO Fanúšikovia Trabzonsporu stále protestujú v uliciach mesta

ISTANBUL – Reputácia futbalových fanúšikov v Turecku je známa už dávno. Sú temperamentní a potvrdilo sa to opäť po nedeľňajšom zápase medzi Galatasarayom a Trabzonom.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia Trabzonu majú často pocit, že ich tím je obeťou nespravodlivých výrokov rozhodcov, najmä ak sa jedná o zápasy proti tímom z Istanbulu.
 

Minulý rok v októbri sa musel vo futbale angažovať dokonca aj samotný turecký prezident Recep Tayyip Erdogan, keď prezident Trabzonsporu Ibrahim Haciosmanoglu zamkol na štadióne štyroch rozhodcov. Tí podľa neho pískali proti jeho tímu v zápase s Gaziantepsporom, ktorý skončil nerozhodne 2-2.

 

Červená karta pre rozhodcu

 

V nedeľu sa futbalový svet opäť pozeral na klub z Trabzonu, keď Salih Dursun ukázal červenú kartu hlavnému arbitrovi Denizovi Bitnelovi.

 

V 87. min, keď bolo skóre nerozhodné 1:1 a Trabzonspor hral už bez dvoch vylúčených hráčov, odpískal hlavný rozhodca Deniz Ates Bitnel pokutový kop v prospech istanbulského klubu a po tretí raz vytiahol červenú kartu pre hráča hostí. Predčasne sa porúčal Luis Pedro Cavanda. V tej chvíli skratovo zareagoval Cavandov spoluhráč Salih Dursun, ktorý rozhodcovi vytrhol kartu z ruky, na prekvapenie všetkých ju vytasil arbitrovi a gestom mu naznačil, aby opustil ihrisko. Bitnel nezávahal a okamžite poslal Dursuna z trávnika pre nešportové správanie.

 


 

Trabzonspor dokončil zápas len so siedmimi hráčmi a Galatasaray nakoniec po premenenej penalte zdolal Trabzon 2-1.
 

Zábery Saliha Dursuna obleteli svet a stali sa hitom sociálnych sietí. Fanúšikovia Trabzonsporu však pokračovali v protestoch v uliciach mesta.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies