Fanúšikovia The Reds zničili autobus City, Guardiolau to nepríjemne zaskočilo

NETKY.SK • 5 Apríl 2018, 09:05 • 2 min
Fanúšikovia The Reds zničili autobus City, Guardiolau to nepríjemne zaskočilo

Liverpool - Futbalisti Liverpoolu to v tejto sezóne na Manchester City vedia. V januári uštedrili "Citizens" doposiaľ jedinú prehru v Premier League (4:3). V prvú aprílovú stredu si na Anfielde víťazstvom 3:0 výrazne pootvorili dvere do semifinále Ligy majstrov 2017/2018.

slovakia

left justify in out

Tesne pred stretnutím cestou na štadión zažili hostia nepríjemnú chvíľu. Na ich autobus zaútočili fanúšikovia FC Liverpool. Priaznivci domácich zahádzali vozidlo plechovkami a inými predmetmi, fľaškou dokonca robili okno. "Správanie niektorých ľudí je neakceptovateľné. Budeme súčinní s úradmi pri identifikácii páchateľov. Tímu City sa ospravedlňujeme," uviedol LFC vo svojom stanovisku.


"Prišli sme hrať futbal. Nerozumiem takejto situácii. Keď polícia vie, že sa niečo také môže stať, má sa pokúsiť tomu zabrániť. Toto som od Liverpoolčanov nečakal. Minulý rok sa niečo podobné stalo v Dortmunde. Autobus je zničený. Naozaj to nechápem," cituje web BBC Sport slová tréner ManCity Pepa Guardiolu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona