Fanúšikovia sú presvedčení, že Simpsonovci predpovedali koronavírus

NETKY.SK • 10 September 2020, 15:41 • 2 min
Fanúšikovia sú presvedčení, že Simpsonovci predpovedali koronavírus

Legendárny seriál Simpsonovci si počas poslednej dekády vybudoval povesť veštca. Niekoľkokrát sa už totiž ukázalo, že tvorcovia boli schopní predpovedať mnoho udalostí, ku ktorým v čase vysielania ešte v reáli nedošlo.

slovakia

left justify in out

Menujme napríklad epizódu z roku 2000, ktorá odkazuje na prezidentovania Donalda Trumpa 16 rokov pred tým, než v bol prezidentom skutočne zvolený. Autorom seriálu sa tiež podarilo predpovedať to, že Disney kúpi 21st Century fox.

 

 

Tento rok nehovoríme o ničom inom ako o koronavíruse a fanúšikovia tvrdia, že už v roku 1993 Simpsonovci predpovedali aj túto epidémiu.

 

Počas epizódy "Marge v reťaziach" sa na obrazovke objaví japonský robotník, ktorý prosí, aby sa jeho šéf nedozvedel, že trpí chrípkou, potom nakašle do krabice, ktorá je určená Homerovi.

 

 

Keď sa balíček dostane do Springfieldu, z balíčka sa vyvalí zelený dym a podobný balíček je otvorený aj riaditeľom Skinnerom.

 

Na Twitteri sa objavili screenshoty, ktoré mnohé viedli k tomu, že u Simpsonovcov sa podarilo predpovedať koronavírus, a to najmä vďaka tomu, že sa v animovanej televízii objavil priamo nápis "koronavírus".

 

 

Avšak sa ukázalo, že jeden z hlavných obrázkov, ktoré po internete kolujú, na ktorom moderátor správ Kent Brockamn sedí pred obrazovku, na ktorom je nápis "koronavírus" je hoax a je dielom Photoshopu.

 

Fiktívny vírus, ktorý sa v epizóde objavuje, je v skutočnosti chrípka z Osaky, ktorá vznikla v Japonsku, no aj tak.

 

Tajomstvo záhadných proroctiev zo Simpsonovcov je prezradené!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies