Fanúšikovia Sparty osočovali Limberského, klub dostal pokutu

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 10:49 • 2 min
Fanúšikovia Sparty osočovali Limberského, klub dostal pokutu

PRAHA - Disciplinárna komisia Futbalovej asociácie Českej republiky (FAČR) uložila tamojšiemu prvoligovému klubu Sparta Praha pokutu vo výške 50-tisíc Kč.

slovakia

left justify in out

Príčinou je správanie jeho fanúšikov v sobotu 9. mája počas stretnutia najvyššej českej súťaže s Viktoriou Plzeň na Letnej. Celý štadión pískal na ľavého obrancu hostí Davida Limberského. Tridsaťjedenročný krajný bek si okrem toho "užil" spŕšku vulgarizmov či rôznych predmetov. Priaznivci "rudých" mu totiž nemôžu odpustiť, že v roku 2012 nafilmoval pokutový kop a pridal aj štipľavé poznámky na adresu protivníka. "Nie je to príjemné pre žiadneho futbalistu, ale môžem si za to sám. Kým budem hrať, nezmení sa to. Je to realita, dokážem s tým žiť. Nech si pískajú, kričia, no teraz po mne hádzali rôzne predmety. Nezasiahli ma, ale lietalo to riadne, najmä zapaľovače. Nemyslím si, že by mali niečo hádzať na akéhokoľvek hráča," hneval sa po zápase podľa iDnes.cz David Limberský.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies