Fanúšikovia Spartaku Trnava chcú virtuálne vypredať štadión

NETKY.SK • 3 Apríl 2020, 16:28 • 2 min
Fanúšikovia Spartaku Trnava chcú virtuálne vypredať štadión

Pandémia koronavírusu spôsobila finančné problémy mnohým firmám, ale aj nejednému športovému klubu na Slovensku. Najdramatickejšie sa situácia vyvinula v Žiline, kde dostalo výpoveď až pätnásť hráčov. Podobný scenár nechcú dopustiť priaznivci FC Spartak Trnava. Tí plánujú symbolicky zaplniť Štadión Antona Malatinského a vyzbieranými peniazmi pomôcť majstrovi Slovenska z ročníka 2017/2018.

slovakia

left justify in out

Fanúšici chcú podporiť svojich favoritov

"Cítime, že situácia je vážna. Spartak je aj náš klub a je čas mu pomôcť. Keď mali niektorí z nás problémy, tak nás vedenie podržalo a teraz mu to môžeme vrátiť. Ukážme, že sme jediný klub na Slovensku, ktorý dokáže vypredať zápas, ktorý sa ani neodohrá. V ťažkej dobe treba ťahať za jeden povraz a spoločne budeme veriť, že sa čoskoro stretneme aj na štadióne," informuje koordinátor zo strany trnavských fanúšikov Šimon Fuzák.

 

 

Klub môžete podporiť kúpou symbolického lístka
Fanúšikovia môžu prispieť k zlepšeniu finančnej situácie kúpou symbolického lístka v hodnote 9 eur. Kúpiť možno neobmedzený počet lístkov. Financie pošlú na transparentný účet, ktorý je zverejnený na oficiálnom webe klubu. FC Spartak Trnava darcom na oplátku venuje malú pozornosť. Aktivitu fanúšikov si cení aj riaditeľ klubu Milan Cuninka, ktorý túto funkciu zastáva od júna minulého roka.

 

Vedenie klubu spraví všetko preto, aby prežili
"Musím poďakovať fanúšikom, ktorým nie je osud nášho spoločného klubu ľahostajný. Prežívame ťažké obdobie, ktoré môže nejeden klub položiť. Toto si nikto z náš nepripúšťa chcem ubezpečiť fanúšikov, že vynaložíme všetko úsilie, aby Spartak Trnava prežil. Priznám sa, že som mal rôzne myšlienky. Fanúšikovia však opäť dokázali, že stoja pri nás a to sú veci, ktoré nám dodávajú optimizmus a chuť do práce. Sme jedna veľká červeno-čierna rodina a spoločne môžeme prekonať všetky krízy, hneď ako sa popasujeme s vírusom, ktorý nám strpčuje život," povedal Cuninka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🖤 Fanúšikovia Spartaka odhodlaní vypredať štadión aj počas karantény ⚽️ ———————————————————————— Transparentný účet SK5709000000005169578281 ———————————————————————— ✅Od tohto okamihu je možno poslať čiastku bezhotovostne alebo vkladom na účet (platba je neanonymná). Fanúšikovia môžu prispieť kúpou symbolického lístka v hodnote 9 €, pričom je možné prispieť ľubovoľnou sumou, ale aj kúpiť neobmedzený počet lístkov - ✅V správe pre príjemcu prosíme uviesť - sponzorský dar a meno a priezvisko - a následne odoslať e-mail na adresu vstupenky@fcspartaktrnava.com, aby sme mohli spárovať platbu a zaslať prispievateľovi malú pozornosť - ✅ĎAKUJEME každému fanúšikovi z našej červenočírnej rodiny, ktorý sa zapojí a pomôže nám spolu vypredať štadión aj v týchto dňoch 🏟 • • • • • #TRNAVADOTEHO #NASPARTAKUNAMZALEZI #BILIANDELI #FCSpartakTrnava #SpartakTrnava #FCST1923 #Trnava #slovenskyfutbal #igerssk #insta_svk #nasaliga #sport #viacakofutbal

Príspevok, ktorý zdieľa FC Spartak Trnava - official (@spartak_sk),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies