Fanúšikovia rozhodli: Hamšík je najlepší hráč Neapola!

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 10:26 • 2 min
Fanúšikovia rozhodli: Hamšík je najlepší hráč Neapola!

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa na Apeninskom polostrove dočkal ďalšieho ocenenia, keď ho fanúšikovia SSC Neapol zvolili za najlepšieho hráča klubu v končiacej sa sezóne 2012/2013. Priaznivci "modrých" z celého sveta mu odovzdali 38 percent hlasov a predstihol tak Valona Behramiho (26%) i Edinsona Cavaniho (14%).

slovakia

left justify in out

"Táto cena je pre mňa veľká pocta, veľmi si ju vážim. Som veľmi rád, že fanúšikovia Neapolu ma ocenili za to, čo som odviedol počas sezóny pre Neapol. Poďakovanie patrí aj mojim spoluhráčom, ako aj realizačnému tímu SSC. Bez nich by som túto cenu nevyhral," uviedol na svojej oficiálnej webovej stránke slovenský stredopoliar, ktorý za prvenstvo v ankete dostal tridsaťcentimetrovú sošku vlastnej postavy.

V prebiehajúcom ročníku nastúpil Hamšík za Neapol v 37 dueloch najvyššej súťaže a pripísal si 11 gólov a 14 asistencií. Výraznou mierou tak dopomohol svojmu tímu k druhému miestu v Serii A i k miestenke v budúcosezónnej edícii Ligy majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona