Fanúšikovia Realu Sociedad sa obrátili proti trénerovi Davidovi Moyesovi

NETKY.SK • 19 Október 2015, 17:15 • 2 min
Fanúšikovia Realu Sociedad sa obrátili proti trénerovi Davidovi Moyesovi

SAN SEBASTIÁN – Tréner Realu Sociedad David Moyes je po včerajšej prehre proti Atléticu Madrid pod tlakom a začína sa pod ním triasť stolička. Počas zápasu dali nespokojnosť najavo aj dmáci fanúšikovia.

slovakia

left justify in out

Real Sociedad vo včerajšom zápase proti Atléticu Madrid ťahal za kratší koniec, keď na domácej pôde prehrali 0-2, avšak Moyes napriek tomu po zápase vyhlásil: "Viem, že som najlepší pre túto prácu."

Domáci tím sa po tejto prehre ocitol tesne nad pásmom zostupu, od ktorého ho delí lenlepšie skóre a fanúšikovia dali jasne najavo, že chcú iného trénera. Počas zápasu v angličtine skandovali "Moyes choď domov."

"Nemôžete neustále meniť trénera a myslím, že práve to je odpoveď na vaše problémy," povedal Škót. Bývalý kormidelník Prestonu, Evertonu a Manchestru United prišiel do baskického klubu vlani v novembri.

 



Skóre zápasu otvoril Antoine Griezmann (9.min) a tento stav vydržal až do samého záveru. Real Sociedad dohrával zápas iba s deviatimi hráčmi, keď v kontroverznom závere stretnutia prepukli emócie. Rozhodca najprv po druhej žltej karte vylúčil domáceho Diega Reyesa (89.min) a následne sa Sociedad domáhal penalty, keď José Gimenez fauloval Jonathasa. Atlético Madrid si však poistil vedenie, keď sa presadil Yannick Ferreira Carrasco (91.min) a spečatil výsledok zápasu.

 

Práve Jonathas, ktorý na ihrisko prišiel až v 84. minúte, bol v nadstavenom čase vylúčený. Po Gimenezovom zákroku bol taký rozzúrený, že mu to v vzápätí vrátil. Domáci hráči protestovali proti výroku rozhodcu a ten im rozdal až štyri žlté karty, dve pre Jonathasa.

Real Sociedad patrí priebežná 16.priečka tabuľky so ziskom šiestich bodov, keď ich od zostupu delí len lepšie skóre. Naopak Atlético Madrid okupuje zatiaľ štvrté miesto so ziskom 16 bodov a na vedúce trio Real Madrid, Celta Vigo a Barcelona stráca iba dva body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies