Fanúšikovia Realu Madrid chcú Laudrupa za nástupcu Mourinha

NETKY.SK • 22 Február 2013, 11:46 • 2 min
Fanúšikovia Realu Madrid chcú Laudrupa za nástupcu Mourinha

Fanúšikovia Realu Madrid chcú Laudrupa za nástupcu Mourinha - Futbal Fanúšikovia španielskeho futbalového gigantu Realu Madrid preferujú za nástupcu trénera Joseho Mourinha Dána Michaela Laudrupa, prípadne Taliana Carla Ancelottiho. Uviedla to agentúra dp

slovakia

left justify in out

img

Fanúšikovia španielskeho futbalového gigantu Realu Madrid preferujú za nástupcu trénera Joseho Mourinha Dána Michaela Laudrupa, prípadne Taliana Carla Ancelottiho. Uviedla to agentúra dpa s odvolaním sa internetového hlasovanie renomovaného denníka AS.

Tento týždeň francúzsky denník Le Parisien uviedol, že prezident "bieleho baletu" Florentino Perez sondoval u Ancelottiho, súčasného trénera Paríža St. Germain, či by nemal záujem prísť v júli do Madridu. Ale iba 9 percent čitateľov a hlasujúcich v ankete AS chce Taliana. Až 73 percent sa vyjadrilo v prospech Laudrupa, ktorý momentálne úspešne vedie Swansea City v anglickej Premier League.

Laudrup hral v Madride za Real v rokoch 1994 až 1996, v roku 2008 priviedol Getafe do finále Španielskeho kráľovského pohára. Médiá v krajine úradujúceho európskeho aj svetového šampióna sú presvedčené, že Mourinho po sezóne v Reale skončí, hoci mu zmluva platí do roku 2016.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies