Fanúšikovia Realu dali maskami najavo podporu Ronaldovi

NETKY.SK • 28 November 2013, 08:16 • 2 min
Fanúšikovia Realu dali maskami najavo podporu Ronaldovi

MADRID - Fanúšikovia Realu Madrid vyjadrili maskami s podobizňou veľkú podporu Cristianovi Ronaldovi, podľa ich názoru by mal získať Zlatú loptu pre najlepšieho futbalistu sveta za rok 2013 práve ich miláčik.

slovakia

left justify in out

Masky s tvárou Cristiana Ronalda si nasadili priaznivci pred stredajším stretnutím Ligy majstrov proti Galatasaray Istanbul. Na severnej tribúne Štadióna Santiaga Bernabeua zároveň rozprestreli veľký transparent s nápisom "Cristiano Ronaldo, Zlatá lopta" a podobizňou Portugalca. Bola to reakcia na nedávne vyhlásenia prezidenta Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Seppa Blattera, ktorý o Cristianovi Ronaldovi tvrdil, že sa správa na ihrisku ako veliteľ a na svoj účes míňa oveľa viac peňazí ako Lionel Messi z Barcelony, ktorého osobne považuje za lepšieho hráča. Tieto výrok pobúrili Madridčanov. Cristiano Ronaldo v stredajšom stretnutí pre svalové zranenie nehral, v 22 stretnutiach v tejto sezóne na klubovej i reprezentačnej úrovni strelil 32 gólov.

Ronalda mnohí favorizujú v boji o svetového hráča roka, ktorého vyhlásia v januári v Zürichu. FIFA nedávno predĺžila uzávierku hlasovania v ankete o dva týždne do piatka 29. novembra. Podľa názoru niektorých hlasujúcich sa tak stalo preto, aby sa do úvahy bralo aj play-off o postup na majstrovstvá sveta. V nej sa predstavili aj dvaja favoriti na ocenenie Cristiano Ronaldo a Francúz Franck Ribéry. Portugalčan získal trofej už v roku 2008 ešte ako hráč Manchestru United, odvtedy štyrikrát prehral s Lionelom Messim. Mená finalistov oznámia 9. decembra, ceremomiál bude 13. januára v Zürichu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies