VIDEO Fanúšikovia Porta vytiahli gigantického draka s ohnivými očami

NETKY.SK • 21 September 2015, 16:59 • 2 min
VIDEO Fanúšikovia Porta vytiahli gigantického draka s ohnivými očami

PORTO – Fanúšikovia po celom svete organizujú cez zápasy rôzne choreografie a počas uplynulého víkendu sa najkrajšie podarilo na štadióne FC Porto.

slovakia

left justify in out

V nedeľu večer privítalo FC Porto na svojom štadióne najväčšieho rivala v lige, Benficu Lisabon a fanúšikov potešili výhrou 1-0. Tí pred zápasom rozvinuli obrovský transparent, na ktorom bol gigantický drak.

Hlava draka sa vynímala na bielo-modrom pozadí klubových farieb a keď sa na trávniku objavili domáci hráči, tak sa mu rozpálili oči. Z očí mu sršali plamene a valil sa dym, čo možno vystrašilo najmenších divákov na štadióne. Tým starším sa však určite objavili zimomriavky!

 



Čo sa týka samotného zápasu, víťazstvo domáceho tímu zaistila až v 85.minúte letná posila Andre. Porto má na čele tabuľky trojbodový náskok, avšak Sporting Lisabon má ešte dnešný zápas k dobru. V prípade víťazstva sa bodovo dotiahne na Drakov z Porta.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies