Fanúšikovia Pomády sa môžu tešiť, po 40 rokoch bude mať pokračovanie

NETKY.SK • 11 Apríl 2019, 14:01 • 2 min
Fanúšikovia Pomády sa môžu tešiť, po 40 rokoch bude mať pokračovanie

Legendárny muzikál z roku 1978 sa dočká pokračovania, príbeh však predstavia z úplne nového pohľadu.

slovakia

left justify in out

Zrejme len málokto z nás nevidel preslávený muzikál Pomáda. V hlavnej úlohe sa tu objavili Olivia Newton ako šarmantná Sandy a John Travolta, predstaviteľ Dannyho. Hity z tohto filmu sú mimoriadne populárne dodnes a rozhodne nesmú chýbať na žiadnej retro zábave.

 

Od premiéry Pomády prešlo už 40 rokov a práve teraz spoločnosť Paramount Players oznámila, že sa chystá pokračovanie. Prvotné nadšenie fanúšikov však opadlo po tom, ako sa dozvedeli viac o pripravovanom scenári.

 

Snímka, ktorá ponesie názov Summer Loving, teda slová jednej z najznámejších piesní muzikálu Summer Nights, má rozprávať príbeh o tom, ako sa Sandy s Dannym prvýkrát stretli. Diváci však nadšení nie sú. Upozorňujú predovšetkým na to, že už v pôvodnom filme sa načrtlo, ako ich stretnutie prebehlo, preto je vraj zbytočné založiť na tejto myšlienke celý ďalší film.

 

 

Nové spracovanie však zrejme bude mať mierne erotický nádych, fanúšikovia by sa tu totiž mali dozvedieť, ktorá verzia rozprávania o zoznámení hlavných hrdinov na pláži bola pravdivá – tá Dannyho „šťavnatá“ alebo romantická od Sandy?

 

Scenár pripravuje John August, ktorý je aj tvorcom filmov Veľká ryba či Charlie a továreň na čokoládu. Obsadenie doposiaľ neoznámili, no už teraz je jasné, že pôvodní herci, teda Newton ani Travolta, sa tu už neobjavia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking suave! Happy birthday @JohnTravolta!

Príspevok, ktorý zdieľa Grease (@gogrease),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies