Fanúšikovia nie sú zvieratá! Kompany odmieta vyhlásenia o ochranných sieťach v Premier League

NETKY.SK • 14 December 2012, 21:30 • 2 min
Fanúšikovia nie sú zvieratá! Kompany odmieta vyhlásenia o ochranných sieťach v Premier League

Fanúšikovia nie sú zvieratá! Kompany odmieta vyhlásenia o ochranných sieťach v Premier League - Futbal MANCHESTER – Kapitán Manchestru City, Vincent Kompany, vyzval futbalové orgány, aby nezaobchádzali s fanúšikmi ako so zvieratami a neinštalovali pred ni

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Kapitán Manchestru City, Vincent Kompany, vyzval futbalové orgány, aby nezaobchádzali s fanúšikmi ako so zvieratami a neinštalovali pred nich ochranné siete na štadiónoch v Barclays Premier League.

Kompany už nebol na trávniku, keď sa vo víkendovom derby zápase proti Man Utd odohrali incidenty, keď bol najprv Rio Ferdinand zasiahnutý mincou a neskôr ho chcel konfrontovať fanúšik City, ktorý vbehol na ihrisko.
Tento incident s mincou rozprúdil debatu o namontovaní ochranných sietí v určitých častiach štadióna v celej krajine, aby ochránili hráčov od rôznych predmetov hodených z davu.

Belgický obranca Kompany však povedal: "Dúfam, že budú prijaté opatrenia, ale nezabúdajme, odkiaľ futbal prišiel a ako ďaleko sa už dostal. Nikdy nie je dobré, keď sa takéto niečo stane, a to nielen pre Manchester City alebo Manchester United, ale celkove pre futbal. Rozhodne by som povedal, že je potrebné reagovať preventívne, aby sa takéto incidenty nestávali, ale zaobchádzajme aj s fanúšikmi ako s ľudskými bytosťami a nie ako so zvieratami, ktoré by mali byť zatvorené v klietkach. Myslím si, že by sme mali prijať opatrenia proti týmto incidentom a počul som už všelijaké návrhy o namontovaní sietí a podobne. Ale fakt, že sme schopní nechať ľudí mimo klietok je niečo, čo robí anglickú ligu niečím oveľa výnimočnejším."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies