Fanúšikovia nechcú Diega Costu v reprezentácii

NETKY.SK • 16 Október 2015, 07:59 • 2 min
Fanúšikovia nechcú Diega Costu v reprezentácii

MADRID - Jediný gól v kvalifikácii ME 2016, aj to do siete Luxemburska, je na futbalového kanoniera kalibru Diega Costu pramálo.

slovakia

left justify in out

Naturalizovanému španielskemu reprezentantovi to jasne dali pocítiť aj fanúšikovia v jeho druhej domovine, ktorí si neželajú, aby 27-ročný zakončovateľ bol súčasťou národného tímu na budúcoročnom európskom šampionáte vo Francúzsku. Denník Marca spravil prieskum medzi takmer 73-tisíc priaznivcami, ktorí sa vyjadrili, že v útoku chcú vidieť operovať Álvara Moratu, Nolita a Pedra Rodrígueza. Tréner Vicente del Bosque vezme na ME, kam so Španielmi z kvalifikačnej C-skupiny priamo postúpili aj Slováci, dovedna 23 hráčov. Rodák z brazílskeho Lagarta Diego Costa sa strelecky trápi takisto v Anglicku, kde v šiestich ligových zápasoch za FC Chelsea skóroval takisto iba raz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies