Fanúšikovia napriek prehre nepustili slovanistov z ľadu

NETKY.SK • 26 Február 2013, 12:11 • 2 min
Fanúšikovia napriek prehre nepustili slovanistov z ľadu

Fanúšikovia napriek prehre nepustili slovanistov z ľadu - Hokej Hokejisti Slovana Bratislava ukončili svoju premiérovú sezónu v Kontinentálnej hokejovej lige prehrou vo štvrťfinále play off Západnej konferencie s obhajcom trofeje Dinamom Moskva 0 4 na záp

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Slovana Bratislava ukončili svoju premiérovú sezónu v Kontinentálnej hokejovej lige prehrou vo štvrťfinále play off Západnej konferencie s obhajcom trofeje Dinamom Moskva 0:4 na zápasy. Po záverečnom pondelňajšom stretnutí na domácom ľade však neodchádzali so zvesenými hlavami, naopak, za neutíchajúceho potlesku si niekoľkokrát zopakovali obľúbenú "ďakovačku" a rozlúčili sa s fanúšikmi.

"Belasí" išli do pondelňajšieho duelu s mankom 0:3 na zápasy, no napriek tomu do posledných chvíľ nezložili zbrane. V tretej tretine predviedli vynikajúci výkon a odhodlaním, bojovnosťou a dravosťou prevýšili favorita. Na vyrovnanie to však už nestačilo a po prehre 2:3 sa pre nich sezóna skončila."Začali sme ich napádať a dali sme dva góly. Škoda, že to prišlo až v tretej tretine, neviem prečo sme to otvorili tak neskoro," povedal brankár Jaroslav Janus.

Ich výkon a snahu ešte si predĺžiť úspešný ročník ocenili aj fanúšikovia, ktorí ich neustálym povzbudzovaním vytiahli zo šatne späť priamo na ľadovú plochu. "Ďakujeme všetkým fanúšikom, všetkým ľuďom, ktorí nám pomáhali celú sezónu a myslím si, že sme tu všetci prežili skvelú sezónu a nádherné chvíle," pokračoval Janus dojatý elektrizujúcou atmosférou.

Prehra 0:4 na zápasy vyznieva na prvý pohľad jednoznačne, no až na prvý duel boli ostatné celkom vyrovnané. "Samozrejme, že nás to mrzí, mohli sme vyhrať aspoň jeden zápas. V druhom na ľade Moskvy sme siahali za víťazstvom a padli sme až po predĺžení. Škoda, kebyže ideme domov za stavu 1:1, hralo by sa inak. Aj včera sa to lámalo za stavu 2:0... Zápasy boli ťažké, no každý hráč môže byť na seba hrdý, pretože celú sezónu odovzdával maximum," povedal útočník Milan Bartovič, ktorý mal v záverečnom stretnutí na hrudi kapitánske C-éčko.

Slovan splnil základný cieľ prebojovať sa do play off, čo od nováčika čakal najmä v zahraničí málokto."Náš cieľ bol dostať sa do play off aj napriek tomu, že sme boli nováčik a veľa tímov s nami nepočítalo. No každý, kto bol v tomto mužstve a chodil do kabíny, vedel, že je tu nesmierna tímová sila a chalani, ktorí chceli každý tréning tvrdo pracovať a chceli sa zlepšovať," pokračoval.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies