Fanúšikovia na Ukrajine naháňali rozhodcu, ten sa schoval v tuneli

NETKY.SK • 8 December 2014, 12:38 • 2 min
Fanúšikovia na Ukrajine naháňali rozhodcu, ten sa schoval v tuneli

KYJEV - Nedeľňajší duel 14. kola najvyššej ukrajinskej futbalovej súťaže medzi tímami Volyň Luck a Metalist Charkov nedohrali po tom, ako domáci fanúšikovia vyhnali hlavného rozhodcu z trávnika.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúra AP, incident sa udial v 87. minúte za stavu 2:1 v prospech hostí. Zo sektora priaznivcov Volyňu v tom momente vybehlo niekoľko rozhnevaných mužov a začalo hlavného rozhodcu Dmytra Kutakova naháňať po ihrisku. Jeden z chuligánov mával zapálenou svetlicou.
      

Kutakovovi sa pred fanúšikmi podarilo schovať v hráčskom tuneli. Ako neskôr uviedli lokálne médiá, arbiter sa v strachu o svoju bezpečnosť ukrýval v útrobách štadióna ešte šesť hodín po zápase. Vedenie Lucku sa ospravedlnilo za vniknutie fanúšikov na trávnik, ale zároveň uviedlo, že priaznivci boli "vyprovokovaní extrémne zaujatým pískaním hlavného rozhodcu v prospech súpera z Charkova".
      

Funkcionári Volyňu zároveň pohrozili, že ak vedenie ligy nepotrestá Kutakova zákazom činnosti, klub odstúpi zo súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies