Fanúšikovia môžu zdarma získať sedadlo z Lužník

NETKY.SK • 11 December 2013, 14:15 • 2 min
Fanúšikovia môžu zdarma získať sedadlo z Lužník

MOSKVA - Moskovský štadión v Lužnikách čaká veľká rekonštrukcia a fanúšikovia ešte pred jej začiatkom dostanú možnosť získať sedačku z jeho tribún. Celoruská spoločnosť fanúšikov v spolupráci s moskovskou radnicou pripravila pre záujemcov špeciálnu akciu, v rámci ktorej môžu bezplatne dostať niektoré zo sedadiel. Lužniki čaká rekonštrukcia v súvislosti s prípravami majstrovstiev sveta vo futbale 2018. Práve na tomto štadióne by sa mal hrať otvárací i finálový zápas.

slovakia

left justify in out

"S akciou už súhlasil odbor výstavby mesta Moskva. V najbližšom čase oznámime detaily," povedal šéf fanúšikovského združenia Alexander Šprygin. Na štadióne v Lužnikách sa konali mnohé významné športové podujatia. Bol centrom olympijských hier 1980, hral sa na ňom finálový zápas Ligy majstrov a v auguste 2013 sa na jeho ploche uskutočnili majstrovstvá sveta v atletike.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona