Fanúšikovia MMA sa môžu tešiť na zápas Holly Holmovej proti Cris Cyborg Justinovej!

NETKY.SK • 19 September 2017, 16:18 • 2 min
Fanúšikovia MMA sa môžu tešiť na zápas Holly Holmovej proti Cris Cyborg Justinovej!

BRATISLAVA/LOS ANGELES - Cristiane "Cyborg" Justinová na svojej Twitterovej stránke oficiálne vyzvala Holly Holmovú na súboj. Holmová výzvu opätovala, ale zo strany UFC zatiaľ nedostali žiadne oficiálne stanovisko.

slovakia

left justify in out

Holmová však nie je známa svojimi mediálnymi kampaňmi, ale podľa slov bývalej majsterky sveta v boxe a UFC je k zápasu proti Cyborg otvorená. "Uvidíme či sa to dá vôbec zrealizovať. Samozrejme toto je vec na ktorú povieme, že áno išli by sme do toho a potom uvidíme ako to dopadne. Viem, že cez sociálne siete ma už vyzvala ale to sú iba také povrchné veci ktoré ma až tak nezaujímajú," uviedla Holmová.  O tomto zápase sa už veľakrát hovorilo, ale zatiaľ sa ho nepodarilo zrealizovať.

 

"Už sme sa o tomto zápase viac krát bavili, ešte predtým ako by v UFC existovala váha do 145libier. Rozprávali sme sa s Danom aby bol zápas v takzvanej catchweight ale povedal, že Cyborg by do toho určite nešla. Ja som na to povedala že by som zápasila, ale potom prišla reč o titulový zápas v 145 librovej divízií ale vtedy si Cyborg akurát odpykávala trest za dopingové previnenie tak potom som o titul zápasila s Germain."

 

Holmová vtedy prehrala s de Randamieovou, ale v júni zasa porazila Bethe Correiaovú s KO v treťom kole. Cyborg zasa porazila Tonyu Evingerovú a tak získala titulový pás. Takže teraz by sa dlho očakávaný zápas Holmová vs Cyborg konečne mohol zrealizovať.

 

"Jej prvý titulový zápas bol v júli, bolo to mesiac po mojom zápase v Singapúre. Takže teraz sa o našej konfrontácií hovorí čoraz viacej, ale zatiaľ neboli žiadne oficiálne správy o celkovej organizácií. Teraz ale to už má aj zmysel, takže uvidíme čo z toho na koniec bude,"  doplnila Holmová.

 

Holmová nepatrí k tým zápasníčkam ktorá by si žiadala svoje zápasy cez média ale povedala, že odteraz je pripravená: "Vždy som využila každú možnosť a príležitosť, takže áno, myslím si, že to teraz vyjde. Ale ja nebudem sedieť a čakať...Aj teraz trénujem, ale nie na 100% ale tak približne na 70% takto nehrozí aby som vyhorela a hoci čo sa mi prihodí do cesty, budem pripravená."

 

Pár mesiacov a určite budeme múdrejší. Je možné, že sa o tom bude iba klebetiť ale takýto lukratívny zápas si vedenie UFC určite nenechá ujsť a všetko spravia preto aby to zmanažovali čo najskôr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies