Fanúšikovia MMA sa majú na čo tešiť. V máji uvidíme ďalší turnaj Oktagonu!

NETKY.SK • 4 Máj 2021, 15:46 • 2 min
Fanúšikovia MMA sa majú na čo tešiť. V máji uvidíme ďalší turnaj Oktagonu!

Organizácia Oktagon MMA si pre svojich priaznivcov pripravila v priebehu tohto mesiaca dvojitú dávku napätia. Hoci sa momentálne stále hovorí o podujatí Oktagon 23, diváci sa už nemôžu dočkať ďalšieho turnaja, ktorý sa uskutoční 29. mája.

slovakia

left justify in out

Hovorí sa, že železo treba kuť, kým je horúce. Promotéri Oktagonu sa rozhodli nenechať fanúšikov dlho čakať a už o tri týždne sa opäť rozpúta peklo v klietke. V akcii uvidíme domácich i zahraničných bojovníkov.

 

 

Hlavným ťahákom bude zápas o titul vo welterovej váhe. Súboj medzi šampiónom Davidom Kozmom a vyzývateľom Leandrom Silvom sa mal pôvodne uskutočniť na udalosti Oktagon 23, plány však narušilo zranenie šampióna, ktoré napokon nebolo vážne a obaja bojovníci budú na konci mája pripravení.

 

Pred Kozmom stojí zatiaľ najväčšia výzva kariéry, keďže Silva, prezývaný „Apollo“, patrí medzi veteránov tohto športu a za sebou má trojročné pôsobenie v UFC. V Oktagone má na konte dve víťazstvá z dvoch zápasov. V novembri 2019 porazil v Prahe Roberta Bryczeka, zatiaľ čo v januári tohto roka pokoril v Brne Alexa Lohorého.

 

 

Zápasnícka karta

 

David Kozma vs Leandro Silva

Viktor Pešta vs Riccardo Nosiglia

Filip Macek vs Luca Iovine

David Hošek vs Tarhan Ibragimov

Matej Peňáz vs Branislav Zuzák

Miroslav Brož vs Christian Jungwirth

Magda Šormová vs ?

 

 

Karta bola odhalená počas Oktagonu 23. Promotér Ondřej Novotný avizoval, že turnaj zrejme prebehne aj za účasti divákov, hoci nepôjde o plnú kapacitu. „Plný dom“ by organizátori chceli privítať 27. júla na udalosti Oktagon 26 v Prahe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies