Fanúšikovia Levski vyhnali nového trénera z tlačovky

NETKY.SK • 9 Október 2013, 08:57 • 2 min
Fanúšikovia Levski vyhnali nového trénera z tlačovky

SOFIA - Rozzúrení fanúšikovia bulharského futbalového Levski Sofia v utorok vtrhli na tlačovú konferenciu počas toho, ako klub predstavoval svojho nového trénera Ivajla Peteva.

slovakia

left justify in out

Priaznivci donútili kouča vyzliecť si klubové oblečenie Levski, potom ho vyprevadili z miestnosti. Informoval web euronews.com. "Nie si tu vítaný. Vstaň, vyzleč si tričko a odíď. Levski nebude viesť tréner ako ty," kričalo niekoľko tuctov fanúšikov. Keďže na stretnutí s novinármi nebola prítomná ochranka, konfrontácie sa dočkal aj šéf klubu Nasko Sirakov. "Som zvedavý, či je na svete miesto, kde si trénera vyberajú fanúšikovia," povedal šokovaný Sirakov, ktorý je zároveň aj legendou 26-násobného bulharského ligového šampióna. Vedenie klubu sa napriek zásahu fanúšikov nechystá nového trénera prepustiť. "Stojíme si za svojim rozhodnutím," povedal majiteľ Levski Todor Batkov.

Petev na trénerskej pozícii nahradil Srba Slavišu Jokanoviča, ktorého vedenie klubu prepustilo pre neuspokojivé výsledky. Bývalý tréner konkurenčného Ludogorcu Razgrad je už štvrtým šéfom lavičky Levski Sofia v tomto kalendárnom roku. Fanúšikom sa nepozdáva to, že Petev vraj drukuje arcirivalovi - CSKA Sofia. Levski je po 12. kolách najvyššej bulharskej súťaže na 6. priečke tabuľky so ziskom 19 bodov, na prvý Razgrad má deväťbodové manko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies