Fanúšikovia Jaromíra Jágra po ňom pomenovali divíziu

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 14:26 • 2 min
Fanúšikovia Jaromíra Jágra po ňom pomenovali divíziu

NEW YORK - Jedna z divízií v rámci Východnej konferencie zámorskej NHL by v budúcnosti mohla niesť meno Jaromíra Jágra, nazdávajú sa priaznivci tohto 41-ročného českého hokejového krídelníka.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia na mape Severnej Ameriky podobizňou tváre kladnianskeho rodáka vyznačili päť klubov na tejto svetovej strane USA, v ktorých pôsobil - Pittsburgh, Boston, New York Rangers, Philadelphiu a Washington. Prázdnou fotografiou s obrysmi tváre s otáznikom zachytili špekulácie o údajnom záujme Caroliny o jeho služby, ktoré však Hurricanes vyvrátili. Jágr si v najsilnejšej lige sveta obliekal aj dres Dallasu.

Hokejová NHL je roky rozdelená na dve konferencie - Západnú a Východnú, pričom každá z nich sa skladá z troch divízií po päť tímov. Víziu "Jágrovej divízie" v súčasnosti najviac pripomína Atlantická, ktorá okrem New York Islanders a New Jersey zahŕňa Pittsburgh, New York Rangers a Philadelphia Flyers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies