Fanúšikovia FC Liverpool sa búria kvôli cenám vstupeniek

NETKY.SK • 18 November 2011, 06:43 • 2 min
Fanúšikovia FC Liverpool sa búria kvôli cenám vstupeniek

Fanúšikovia FC Liverpool sa búria kvôli cenám vstupeniek

slovakia

left justify in out

imgLIVERPOOL -  Fanúšikovia, ktorí sa chcú íst pozrieť na zápasy svojho klubu na štadióny súperov, musia siahnuť hlbšie do vrecka, v porovnaní s fanúšikmi iných klubov Premier League, Liverpool totiž prestrelil s mimoriadne vysokými cenami lístkov.

Funkcionári klubu z Anfield Road sa sťažujú na nafúknuté poplatky na niektorých štadiónoch v Premier League. Svoje sťažnosti chcú predložit na stretnutí akcionárov Premier League.

Manchester United sa chce pripojiť k Liverpoolu, a spolu chcú poukázať na rozdiely, ktoré musia platiť ich fanúšikovia v porovnonaní s fanúšikmi z iných klubov.
Pravidlá Premier League stanovujú, že ceny lístkov na zápasy na ihriskách súperov musia byť porovnateľné s cenou podobných miest pre domácich fanúšikov, ale vo väčšine prípadov sú zápasy proti Liverpoolu a Manchestru United všeobecne považované za zápasy kategórie A.

Priaznivci Reds sa vzbúrili, keď cena za vstupenku na štadión West Bromwichu dosiahla 42 libier, zatiaľ čo fanúšikom
Boltonu stačilo iba 15 libier a po zľave dokonca len 5 libier na štadión The Hawthorns.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies