FOTO Fanúšikovia Espanyolu chceli do Piquého hodiť hlavu prasaťa

NETKY.SK • 14 Január 2016, 18:29 • 2 min
FOTO Fanúšikovia Espanyolu chceli do Piquého hodiť hlavu prasaťa

BARCELONA – Fanúšikovia Espanyolu plánovali hodiť hlavu prasaťa do obrancu Barcelony Gerarda Piquého. Odvetný osemfinálový zápas Copa del Rey bol plný emócií.

slovakia

left justify in out

Rok 2016 píšeme ešte len dva týždne, avšak tímy odohrali spolu už tretie barcelonské derby. Prvé derby sa uskutočnilo ešte 2. januára, keď sa v nervóznom ligovom zápase zrodila bezgólová remíza 0-0. O štyri dni neskôr sa oba tímy stretli v osemfinálovom zápase Copa del Rey, v ktorom domáca Barcelona triumfovala 4-1. Titulky novín však opäť zdobili konflikty hráčov a nie futbal ako taký.
 

Pred odvetným zápasom sa obranca Barcelony Gerard Piqué na Twitteri ostro vyjadril na adresu hráčov Espanyolu, keď sa im vysmieval, že nedokážu vypredať svoj štadión a ich domáce zápasy zívajú prázdnotou.
 

Toto však fanúšikovia Espanyolu nedokázali stráviť a pripravili urážlivé transparenty zamerané na Piquého a jeho manželku Shakiru: "Shakira je každého" a "Antonio de la Rua, všetko začalo tebou" (Antonio de la Rua bol bývalým priateľom Shakiry-pozn.).

 

 


 

Nahnevaným fanúšikom sa dokonca podarilo na štadión prepašovať hlavu prasaťa, ktorú chceli hodiť do Piquého v snahe napodobniť slávny incident Luisa Figa. Obranca však nenastúpil v základe a celý zápas odsedel na lavičke.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona