Fanúšikovia Emmy Watson sa môžu tešiť na nový film, zahrá si v historickej snímke Colonia

NETKY.SK • 16 September 2015, 19:58 • 2 min
Fanúšikovia Emmy Watson sa môžu tešiť na nový film, zahrá si v historickej snímke Colonia

TORONTO - Britská herečka Emma Watson sa predstaví v novom filme Colonia, ktorý má v súčasnosti premiéru na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte. Dej sa točí okolo skutočných udalostí v meste Colonia Dignidad v Čile v roku 1973.

slovakia

left justify in out

Emma hrá dievčinu menom Lena, ktorá sa ocitne v núdzi a bude odkázaná na záchranu svojho priateľa, ktorého stvárnil Daniel Brühl. Mladý pár sa stretne na ulici počas zhromaždenia na podporu Salvadora Allendeho a niekoľko dní spolu strávia v posteli, pričom sa navzájom spoznávajú. Odhalí ich Augusto Pinochet z tajnej polície a Daniela z dosiaľ neznámych príčin unesú. Film je plný napätých a kvalitných scén, ktoré režíroval víťaz Academy Award Florian Gallenberger.


Tvorcovia sa zhodli na tom, že Emma, ktorá sa angažuje aj ako bojovníčka za práva žien v OSN, bola jednoznačne vhodnou voľbou, pričom vo filme vyniknú jej pestré herecké schopnosti.
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies