Fanúšikovia disneyoviek majú vlastnú internetovú zoznamku

NETKY.SK • 3 December 2015, 16:48 • 2 min
Fanúšikovia disneyoviek majú vlastnú internetovú zoznamku

BRATISLAVA - Fanúšikovia a fanúšičky filmov štúdií Walta Disneyho majú svoju vlastnú internetovú zoznamku.

slovakia

left justify in out

Ako informuje portál magazínu NME, MouseMingle.com s mottom "nájdite svojho Mickeyho alebo Minnie" má pomôcť so zbližovaním osamelých ľudí, ktorí majú radi Disney a chcú trochu jeho kúzla do života. "Tradičné internetové zoznamky nerozumejú vášni, ktorú majú ľudia pre Disneyovky. My áno," uvádzajú tvorcovia v úvode novej webstránky, ktorá umožňuje hľadať partnerov a partnerky opačného aj rovnakého pohlavia. Funguje na rovnakom princípe ako ostatné zoznamky, pričom jediný rozdiel je v tom, že pri vypĺňaní profilu si môže používateľ do špeciálnej kolónky vypísať svoje obľúbené disneyovské piesne, postavičky a spomienky.


Napriek tomu, že je MouseMingle.com určená pre dospelých, takzvaný "obsah pre dospelých" na nej nie je povolený. Správcovia upozornili, že používatelia, ktorí budú opakovane písať ponižujúce či urážlivé komentáre, zdieľať obrázky so sexuálnym obsahom alebo obťažovať ostatných členov a členky, o svoje kontá prídu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies