VIDEO Fanúšikovia Chelsea nadšení debutom Falcaa

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 19:08 • 2 min
VIDEO Fanúšikovia Chelsea nadšení debutom Falcaa

CHARLOTTE – Kolumbijksý útočník Radamel Falcao sa v tíme Manchestru United nedokázal presadiť a po premiérovej sezóne Old Trafford opustil. Urobil tréner Louis van Gaal chybu alebo sa rozhodol správne?

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný útočník sa síce nedokázal presadiť v tíme United, ale s Premier League to ešte nevzdáva. V nadchádzajúcej sezóne bude obliekať dres londýnskej Chelsea a vyzerá to, že by sa mu mohlo dariť lepšie ako v tej uplynulej.

Mnohí spochybňovali Mourinhov ťah, priviesť na Stamford Bridge kolumbijského útočníka Falcaa, ktorého po jeho dlhodobom zranení v Monaku všetci odpisovali. Po jeho debute v drese Blues počas turné v USA to však vyzerá, že by sa jeho forma mohla vrátiť.

 


Falcao sa na ihrisku predviedol v dobrom svetle, keď dokázal podržať loptu na kopačkách a súperovi spôsoboval problémy. Mnohí fanúšikovia Chelsea boli jeho debutom nadšení a podaktorí v ňom už vidia novú útočnú hviezdu tímu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies