Fanúšikovia brazílskeho Vasco da Gama vtrhli do šatne medzi hráčov

NETKY.SK • 19 Október 2013, 11:59 • 2 min
Fanúšikovia brazílskeho Vasco da Gama vtrhli do šatne medzi hráčov

SAO PAULO - Desiatky rozzúrených fanúšikov Vasco da Gama sa predrali cez bezpečnostných pracovníkov a vtrhli do šatne brazílskeho futbalového klubu, kde sa dostali do konfrontácie s hráčmi. Stalo sa tak menej než 24 hodín po tom, čo Vasco prehralo v lige s Goias 0:2.

slovakia

left justify in out

Vasco zažíva nevydarený ročník, počas ktorého celý čas okupuje zostupové priečky. V súčasnosti figuruje v 20-člennej tabuľke na 18. mieste, pričom z najvyššej brazílskej súťaže vypadávajú posledné štyri tímy. Na katastrofálnu formu mužstva reagovali jeho fanúšikovia tým, že vnikli do kabíny, kde sa v tom momente práve pripravovali hráči na tréning. Ďalší priaznivci Vasca častovali futbalistov vulgárnymi pokrikmi z terasy.

Ako informovala agentúra Reuters, pri incidente neprišlo k žiadnym zraneniam. Klub ihneď privolal na miesto políciu, niektorým fanúšikom dovolil osobne sa stretnúť s trénerom tímu Dorivalom Juniorom. "Klub má bezpečnostných pracovníkov, no desať mužov nedokáže zastaviť päťdesiatich fanúšikov," uviedol funkcionár Vasca Manuel Barbosa pre webstránku Globoesporte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies