Fanúšikovia Botafoga zahádzali klubový autobus vajcami

NETKY.SK • 11 November 2013, 18:56 • 2 min
Fanúšikovia Botafoga zahádzali klubový autobus vajcami

SAO PAULO - Fanúšikovia brazílskeho futbalového klubu Botafogo zvolili zaujímavý spôsob, ako vyjadriť svoju nevôľu z výsledkov svojho mužstva. Po druhej prehre za sebou privítali futbalistov na letisku v Rio de Janeiro hanlivými pokrikmi a klubový autobus zahádzali vajcami.

slovakia

left justify in out

Hráči Botafoga sa práve vracali z Rio Grande do Sul, kde prehrali s miestnym Internacionalom 1:2. Informovali o tom lokálne médiá vo svojich správach. Medzi hráčmi, ktorí sa stali terčom takejto svojráznej kritiky fanúšikov, bol aj holandský veterán Clarence Seedorf (37), najznámejší futbalista Botafogo.

Futbalistom Botafoga momentálne patrí 4. priečka v najvyššej brazílskej súťaži. Majú rovnaký počet bodov ako piaty Goias, s ktorým prehrali minulý týždeň 0:1. Najlepšie štyri tímy sa kvalifikujú na budúcoročný Pohár osloboditeľov. Fanúšikovia dali hráčom jasne najavo, že budú veľmi nahnevaní, pokiaľ si ich klub nevybojuje účasť v najprestížnejšej juhoamerickej klubovej súťaži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies