Fanúšikovia Beckhama si pomýlili Lorient a L. Orient

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 09:44 • 2 min
Fanúšikovia Beckhama si pomýlili Lorient a L. Orient

LONDÝN - Štvrtkové oznámenie o ukončení kariéry anglického futbalového stredopoliara Davida Beckhama vyvolalo nečakaný rozruch v štruktúrach treťoligového Leytonu Orient.

slovakia

left justify in out

Mnohí fanúšikovia v snahe zaistiť si vstupenky na posledný zápas svojho obľúbeného hráča kontaktovali práve predstaviteľov tohto klubu z League One. Zažili však sklamanie, keďže sa neobrátili na správnu adresu. Mali totiž kontaktovať francúzsky prvoligový Lorient, nie anglický L. Orient. Práve na štadióne klubu FC Lorient odohrá 26. mája čerstvý francúzsky ligový majster Paríž St. Germain, v ktorom od januára pôsobí aj Beckham, svoj posledný zápas v sezóne. O zmätočnom správaní fanúšikov informoval na sociálnej sieti Twitter samotný Leyton Orient: "Volalo nám už niekoľko ľudí. Pre ujasnenie - Beckham odohrá svoj posledný zápas proti tímu FC Lorient, nie na našom ihrisku." K mylnej domnienke popletených fanúšikov mohol prispieť aj fakt, že práve Orient je geograficky najbližší profesionálny tím pri rodisku bývalého kapitána anglickej reprezentácie - londýnskom Leytonstone.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies