Fanúšikovia Bayernu dostali na výber: Nákup v obchode Mníchova 1860 alebo väzenie

NETKY.SK • 5 August 2015, 18:43 • 2 min
Fanúšikovia Bayernu dostali na výber: Nákup v obchode Mníchova 1860 alebo väzenie

MNÍCHOV – Dvaja fanúšikovia Bayernu Mníchov sa dostali pred súd za napadnutie fanúšika konkurenčného klubu Mníchov 1860. Sudca im však ponúkol veľmi netradičnú možnosť.

slovakia

left justify in out

Sudca Karin Jung dal dvom obvineným fanúšikom Bayernu Mníchov veľmi netradičnú možnosť na výber – buď si kúpia dres konkurenčného tímu Mníchov 1860 alebo pôjdu na 15 mesiacov do väzenia. "Chcel som im ukázať, že futbal je futbal a nie bojové pole," povedal sudca.

Obžalovaní, ktorí minulý rok napadli fanúšika konkurenčného klubu a strhli z neho bundu, tričko a klobúk, sa rozhodli radšej odložiť bokom hrdosť a navštíviť klubovú predajňu Mníchova 1860.

"Rozmýšľal som o tom, čo by pre nich bolo naozaj bolestivé a niečo takéto musí byť pre týchto ľudí ozajstným utrpením," povedal sudca Jung pre noviny Bild.

Podľa právnika obžalovaných to pre nich nebol žiadny lacný špás, keďže každý z nich musel zaplatiť poškodenému 500 eur a na súde sa preukázať čiapkou, šálom a dresom Mníchova 1860.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies