VIDEO Fanúšikovia Arsenalu zosmiešnili Van Persieho po vlastnom góle proti ČR

NETKY.SK • 14 Október 2015, 14:34 • 2 min
VIDEO Fanúšikovia Arsenalu zosmiešnili Van Persieho po vlastnom góle proti ČR

LONDÝN – Fanúšikovia Arsenalu nevedia odpustiť Robinovi van Persiemu jeho zradu, keď z londýnskeho klubu prestúpil do Manchestru United. Od tej doby nevedia prísť na meno holandského útočníka.

slovakia

left justify in out

Nikto sa im však nemôže čudovať, vzhľadom k tomu ako sa veci vyvíjali. Van Persie získal s United ligový titul hneď v jeho premiérovej szóne na Old Trafforde, avšak po odchode Sira Alexa Fergusona z trénerskej stoličky sa Holanďan výkonnostne trápil.

Medzitým Arsenal upustil od svojej dlhoročnej politiky vychovávania vlastných hráčov a pustil sa do nákupov. Do klubu prišli hráči ako Mesut Özil či Alexis Sánchez a v aktuálnej sezóne patria medzi favoritov na zisk titulu v Premier League.

 

 

S kariérou 32-ročného Van Persieho to však už dlhšiu dobu ide rýchlo z kopca. Po prestupe do tureckého Fenerbahce sa iba hľadá a nedokáže sa presadiť ani do základnej jedenastky. Celú túto nočnú moru zaklincoval vo včerajšom kvalifikačnom zápase na Euro 2016 proti Českej Republike, keď si strelil ukážkový vlastný gól a uzavrel tak mizériu Holandska, ktorému sa nepodarilo dostať ani len do baráže.

Samozrejme, v tých chvíľach už Češi viedli 2-0 a Turecku stačil jediný bod na postupovú definitívu pri výhre Holandska, takže jeho Van Persieho vlastný gól už nič nepokazil. Spravil však radosť fanúšikom Arsenalu, ktorí ho okamžite zosmiešnili na Twitteri.

Nič na tom nezmenil už ani fakt, že Holanďan strelil ešte jeden gól, ktorým znížil na konečných 2-3.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies