Fanúšikovi DAC Dunajská Streda policajti zakázali chodiť na futbal

NETKY.SK • 1 Október 2014, 12:50 • 2 min
Fanúšikovi DAC Dunajská Streda policajti zakázali chodiť na futbal

BRATISLAVA/DUNAJSKÁ STREDA - Jeden z fanúšikov futbalového mužstva DAC Dunajská Streda dostal od polície zákaz chodiť na futbal.

slovakia

left justify in out

Po zápase s bratislavským Slovanom policajti analyzovali videozáznamy a fotodokumentáciu aj zo sociálnych sietí a zistili, že bol porušený zákon. Skalný fanúšik cez megafón burcoval priaznivcov tímu. Tí následne skandovali a zborovo spievali hanlivé slová na adresu polície. Muž navyše na zápas priniesol a použil bengálsky oheň. Ako uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, podozrivému 40-ročnému Dunajskostredčanovi odbor železničnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Trnave uložil predbežné opatrenie nezúčastňovať sa na podujatiach, kde hrá DAC Dunajská Streda. Toto predbežné opatrenie je platné dovtedy, kým nebude právoplatne rozhodnuté o priestupkoch.

 

Polícia v súvislosti s týmto futbalovým zápasom objasňuje aj ďalšie priestupky, z ktorých sú podozrivé iné osoby. Ide najmä o prinesenú a použitú pyrotechniku na podujatí a zakryté tváre, čo sťažuje identifikáciu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies