Fanúšikov Liverpoolu údajne zbili a nechceli pustiť na štadión

NETKY.SK • 22 November 2017, 16:23 • 2 min
Fanúšikov Liverpoolu údajne zbili a nechceli pustiť na štadión

LIVERPOOL - Anglický futbalový klub FC Liverpool prešetruje sťažnosti svojich fanúšikov, ktorých usporiadatelia a miestna polícia údajne nechceli pustiť na utorňajší duel Ligy majstrov na pôde FC Sevilla (3:3).

slovakia

left justify in out

Viacero anglických fanúšikov uverejnilo na sociálnych sieťach sťažnosti na zlé zaobchádzanie pred vstupom na štadión a jedna žena tvrdila, že ju udreli. Vedenie klubu uviedlo, že správy od priaznivcov boli "podrobné a znepokojujúce". Uvádza portál BBC.

 

"Sme si vedomí, že prišlo k istým problémom so vstupom hosťujúcich fanúšikov na štadión," uvádza sa v stanovisku Európskej futbalovej únie (UEFA).

 

Liverpool sa momentálne snaží zistiť fakty o zaobchádzaní s fanúšikmi zo strany usporiadateľov a miestnej polície na štadióne Ramona Sancheza Pizjuana. "Bezpečnosť fanúšikov je naša prvoradá starostlivosť a máme v úmysle zhromaždiť všetky relevantné informácie predtým, ako budeme reagovať," uviedol klub.

 

Phil Rowan z fanúšikovského tábora Liverpoolu uviedol, že mu pred vstupom zobrali vlajku s tým, že je príliš politická a následne ju hodili po Anne Burgessovej, ktorú mal navyše udrieť jeden z policajtov. Ďalší fanúšik Craig Hannan sa sťažoval, že nestihol prvý gól duelu, napriek tomu, že prišiel 30 minút pred výkopom. Jeho kamarát sa na štadión údajne ani nedostal a ďalších mali zbiť.

 

V uplynulej sezóne prišlo v Seville k incidentom medzi miestnou políciou a priaznivcami Leicestru City, ktorí tvrdili, že do nich strieľali gumové projektily.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona