Fanúšikom Arsenalu sa nepáči rokovanie s Wengerom o zmluve

NETKY.SK • 19 August 2013, 14:10 • 2 min
Fanúšikom Arsenalu sa nepáči rokovanie s Wengerom o zmluve

LONDÝN - Nespokojní fanúšikovia anglického FC Arsenal ešte viac rozkývali stoličku pod trénerom klubu Arsénom Wengerom, keď navrhli predstavenstvu nerokovať s francúzskym futbalovým koučom o novom kontrakte.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiattriročnému kormidelníkovi sa skončí zmluva na Emirates Stadium po sezóne 2013/2014, "The Gunners" nevyhrali žiadnu trofej ostatných osem rokov. Veľké množstvo sťažností sa zosypalo na Wengerovu hlavu po chabom pohybe na letnom prestupovom trhu, do tímu pribudol iba mladý francúzsky útočník Yaya Sanogo; a to napriek tomu, že vedenie klubu deklarovalo dostatok financií na príchod nových hráčov. Priaznivci Arsenalu stratili trpezlivosť po sobotňajšom úvodnom vystúpení svojich miláčikov proti Aston Ville (1:3); zástupcovia skupiny Arsenal Supporters Trust (AST), ktorá združuje fanúšikov klubu, volajú po odložení rokovaní o novej Wengerovej zmluve a po príchode posíl. "V ostatných týždňoch výkonný riaditeľ Ivan Gazidis hovoril o zámere klubu ponúknuť Arsénovi Wengerovi nový kontrakt. AST si myslí, že je to v tejto chvíli nevhodné. V klube zostávajú nevyriešené viaceré dôležité otázky. V ostatnom období sa ešte prehĺbili chyby spôsobené tým, že Wenger drží v rukách príliš veľa moci. Požadujeme urgentné riešenie," uvádza sa v nedeľňajšom stanovisku AST, ktorej členmi je viac ako 800 priaznivcov. Prestupové obdobie sa končí na Britských ostrovoch 2. septembra. Informácie pochádzajú zo stránky bbc.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies