Fanúšika Celticu zatkli zato, že hamburgerom trafil policajného koňa

NETKY.SK • 7 December 2016, 13:26 • 2 min
Fanúšika Celticu zatkli zato, že hamburgerom trafil policajného koňa

MANCHESTER - Utorkovému "ostrovnému" súboju futbalovej Ligy majstrov medzi Manchestrom City a Celticom Glasgow (1:1) predchádzali drobné incidenty, počas ktorých zatkli 14 fanúšikov Celticu.

slovakia

left justify in out

Tí pred zápasom v tisícoch zaplavili ulice Manchestru a napokon odchádzali do Glasgowa spokojní po remíze 1:1. Najbizarnejší incident má na svedomí fanúšik, ktorý v podnapitom stave zaútočil na policajta s hamburgerom v ruke a trafil ním jeho koňa. Stalo sa to v Piccadilly Gardens neďaleko domovského stánku ManCity Etihad Stadium, dejiska utorkového súboja C-skupiny LM. Nespratník musel stráviť noc v policajnej cele a ráno ho prepustili s pokutou 90 libier. Informovalo o tom policajné vedenie mesta Manchester prostredníctvom twitteru. "Kôň sa volá Lancaster a jeho stav je stabilizovaný."


Podľa portálu bulvárneho denníka Daily Mail pred zápasom približne 4000 Škótov prechádzalo ulicami Manchestru. Boli hluční, ale vo väčšine prípadov nerobili problémy. Neskôr sa však ukázalo, že zakladali malé ohňostroje v električkách a obťažovali domácich obyvateľov v oblastiach blízkych dejisku stretnutia. Dokonca chceli preraziť jednu zo vstupných brán na štadión.


Zatiaľ čo hráči Manchestru City si z druhého miesta v C-skupine vybojovali postup do jarného osemfinále LM, futbalisti Celticu v Európe končia. Tri body za tri remízy im v konkurencii FC Barcelona, ManCity a Borussie Mönchengladbach stačili iba na posledné štvrté miesto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona