Fanúšik zaplatil 10-tisíc libier za štart v obľúbenom klube!

NETKY.SK • 15 August 2013, 14:28 • 2 min
Fanúšik zaplatil 10-tisíc libier za štart v obľúbenom klube!

MACCLESFIELD - Rovných 10-tisíc libier zaplatil do pokladnice klubu Macclesfield Town jeho fanúšik James Gorfin za to, že mohol ako hráč zasiahnuť do prípravného duelu svojich miláčikov proti tímu Stoke City do 21 rokov (1:2).

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný Gorfin využil ponuku vedenia mužstva z piatej anglickej ligovej úrovne. Zástupcovia klubu ešte v júni oznámili, že za 20-tisíc libier môže záujemca nastúpiť v niektorom z ligových alebo pohárových duelov, no táto ponuka sa stala terčom kritiky a predstavitelia Macclesfield Townu ju stiahli. Na inú možnosť, nastúpiť za polovičnú sumu v prípravnom súboji, zareagoval spomenutý podnikateľ.

James Gorfin musel pred prípravným duelom proti rezerve účastníka Premier League celý týždeň trénovať s prvým tímom, aby sa dôkladne pripravil na generálku svojho mužstva na novú sezónu 2013/2014. Gorfin na hracej ploche vystriedal stredopoliara Dannyho Rowa, po krížnom centri Josepha Connora takmer strelil gól, no pri pokuse o zakončenie si poranil slabiny a na ihrisku ho nahradil útočník Arthur Gnahoua. "Bola to nádherná prihrávka z pravej strany. Sledoval som loptu a pokúsil sa o strelu, no pri tom som pocítil prudkú bolesť. Hneď som vedel, že nebudem môcť pokračovať. Pej (fyzioterapeut Mel Pejic, pozn.) mi postihnuté miesto schladil. Jediné, čo teraz môžem robiť, je oddychovať a počkať, kým budem opäť v poriadku. Aj keď ma to stále bolí, musím chodiť do práce. Zotaviť sa mi pomáha pár pohárikov v bare cestou domov," prezradil s odstupom času Gorfin. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies