Fanúšik Star Wars podľahol rakovine krátko po tom, ako sa mu splnil sen

NETKY.SK • 10 November 2015, 14:57 • 2 min
Fanúšik Star Wars podľahol rakovine krátko po tom, ako sa mu splnil sen

HOUSTON - Na rakovinu chorý dlhoročný americký fanúšik Hviezdnych vojen Daniel Fleetwood zomrel len pár dní po tom, ako sa mu splnil jeho posledné želanie: Fleetwood totiž ako jeden z prvých divákov videl siedmy diel tejto filmovej ságy ešte pred jeho oficiálnou celosvetovou premiérou.

slovakia

left justify in out

O jeho smrti informovala prostredníctvom svojho účtu na Facebooku jeho manželka Ashley, ktorá zverejnila aj poslednú selfie so svojím manželom. Fleetwood bol fanúšikom Star Wars od detstva, preto mal želanie vidieť aj najnovší diel ságy. Jeho rakovina však dospela do takého štádia, že sa jej oficiálneho uvedenia nemusel dožiť. Lekári mu totiž už v júli povedali, že mu zostávajú len dve mesiace života, keďže rakovina zasiahla 90 percent jeho pľúc. Splniť jeho sen mu pomohla jeho výzva, ktorú nedávno zverejnil prostredníctvom televízie v americkom štáte Texas. Táto výzva sa potom šírila sociálnymi sieťami a dostala sa až k režisérovi J. J. Abramsovi, ktorý súhlasil, aby 32-ročný Daniel Fleetwood videl Hviezdne vojny 7: Sila sa prebúdza ešte pred oficiálnym uvedením do kín 18. decembra.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies