Fanúšik odviezol Public Enemy na ich vystúpenie

NETKY.SK • 3 December 2015, 18:18 • 2 min
Fanúšik odviezol Public Enemy na ich vystúpenie

BRATISLAVA - Fanúšik Kevin Wells z Anglicka odviezol americkú skupinu Public Enemy na ich koncert v Sheffielde po tom, ako ich nevyzdvihol taxík.

slovakia

left justify in out

Rapperi počas autogramiády v miestnom obchode s nahrávkami vyhlásili, že sa nemajú ako dostať na vystúpenie a potrebujú pomoc. Vďaka ochotnému Angličanovi, ktorý im ihneď ponúkol odvoz, Public Enemy načas dorazili na sobotňajší koncert formácie The Prodigy, kde sa mali predstaviť ako hostia.
Päťdesiatročný fotograf opísal svoj nevšedný zážitok o niekoľko dní neskôr pre britský denník The Guardian. "Bolo to veľmi, veľmi surreálne. Podišli sme k autu. Flavor Flav, Chuck D a ďalší dvaja z ich okolia sa potom do neho všetci napchali," prezradil. Členovia skupiny vraj boli slušní a umiernení, až na jeden moment, keď začala hrať pieseň Bohemian Rhapsody od kapely Queen a všetci začali uvoľnene spievať a tancovať. "Stále som sa pozeral do spätného zrkadla na Flavora Flav, ako tam sedí s jeho okuliarmi a veľkými hodinkami a nemohol som tomu uveriť," dodal.

 


Na znak vďaky zoskupenie ponúklo Wellsovi voľný vstup na koncert, no pre pracovné povinnosti ho nemohol využiť.


Public Enemy vznikli v roku 1982. Vo formácii pôsobia okrem spomínaných členov aj DJ Lord, Khari Wynn a Professor Griff. Medzi ich najúspešnejšie albumy patria It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back (1988), Fear Of A Black Planet (1990) a Apocalypse 91... The Enemy Strikes Black (1991). Najnovšia štúdiovka s názvom Man Plans God Laughs im vyšla v júli tohto roka. Americký magazín Rolling Stone skupinu zaradil v roku 2004 na 44. priečku v zozname 100 najlepších interpretov všetkých čias. V roku 2013 ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies