Fanúšik Millwallu dostal zákaz na desiať rokov po tom, čo rozvinul tureckú vlajku na stúpencov Leedsu

NETKY.SK • 26 Marec 2012, 19:06 • 2 min
Fanúšik Millwallu dostal zákaz na desiať rokov po tom, čo rozvinul tureckú vlajku na stúpencov Leedsu

Fanúšik Millwallu dostal zákaz na desiať rokov po tom, čo rozvinul tureckú vlajku na stúpencov Leedsu - Futbal LONDÝN - Fanúšik Millwallu dostal zákaz na 10 rokov po tom, čo provokoval priaznivcov Leedsu s tureckou vlajkou v sobotňajšom zápase na štadióne

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Fanúšik Millwallu dostal zákaz na 10 rokov po tom, čo provokoval priaznivcov Leedsu s tureckou vlajkou v sobotňajšom zápase na štadióne The Den.

Klub bol zo správania sa svojho fanúšika znechutený a zaujal nekompromisný postoj v snahe vykoreniť takéto správanie zo svojho štadiónu.

Vlajka spolu s údajným odporným skandovaním, boli zamerané na podnecovanie priaznivcov Leedsu po tragickej smrti dvoch ich fanúšikov, Christophera Loftusa a Kevina Speighta, ktorí boli dobodaní v Istanbule pred semifinále Pohára UEFA proti Galatasarayu v roku 2000.
Ako sme vás už informovali v piatok, klub z južného Londýna varoval svojich priaznivcov, že turecké vlajky nie sú na štadióne povolené. Klub už vlani v apríli udelil zákaz štyrom svojim fanúšikom za mávanie vlajkami na fanúšikov Leedsu a je sklamaním, že sa musia zaoberať rovnakým incidentom po sobotňajšej prehre 0- 1.

"Je sklamaním, že sa táto osoba dostala na štadión s vlajkou, keďže tam boli kontroly," povedal hovorca Millwallu, Deano Standing, v rozhovore pre anglický denník The Sun.

"Spolu s klubom Leeds sme tvrdo pracovali, aby tento zápas prebehol bez problémov a aj prebehol, ale klub nebude tolerovať správanie sa menšiny v dave. Dotyčný muž bol zadržaný po zápase a nie je v našom klube vítaný celé desaťročie. Dostal zákaz. Na našom štadióne nie je miesto pre také veci."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona