Fanúšik ManUtd Berahino skolil Chelsea, hlúpy skrat Fábregasa

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 08:23 • 2 min
Fanúšik ManUtd Berahino skolil Chelsea, hlúpy skrat Fábregasa

WEST BROMWICH - Už istý anglický futbalový majster FC Chelsea podľahol v pondelkovom dohrávanom zápase 37. kola tamojšej najvyššej súťaže Premier League na pôde West Bromwichu Albion 0:3.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Josého Mourinha utrpeli len tretiu ligovú prehru v tomto ročníku, na ktorej sa dvoma gólmi podieľal veľký talent a v najbližšom letnom prestupovom období pravdepodobne žiadaný transferový artikel Saido Berahino. Veľký priaznivec Manchestru United Berahino pomohol zdolať veľkého rivala svojho obľúbeného klubu. Tretí klinec do rakvy "The Blues" zatĺkol v 60. min severoírsky reprezentant Chris Brunt.


Duel sa už v 29. min predčasne skončil pre španielskeho záložníka hostí Cesca Fábregasa, ktorý sa porúčal pod sprchy po červenej karte. Portugalčan Mourinho označil toto vylúčenie za bizarné. Odchovanec FC Barcelona počas prerušenej hry razantne kopol loptu smerom k rozhodcovi Mikovi Jonesovi, ktorý v danom momente riešil predchádzajúci konflikt domáceho obrancu Garetha McAuleyho s Diegom Costom.


"Rád by som si túto situáciu pozrel znova. Červená karta v priateľskom zápase? Bol daný okamih nebezpečný a agresívny? Je to bizarná červená karta," povedal podľa portálu goal.com Mourinho, ktorý sa zhrozil, keď zistil, že Fábregas by mohol za svoje vylúčenie dostať trojzápasový trest. "Ježiši Kriste! Zákaz na tri zápasy? To by bolo kruté," doplnil 52-ročný rodák zo Setúbalu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona