Fanúšik Liverpoolu prehral strašnú stávku

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 18:00 • 2 min
Fanúšik Liverpoolu prehral strašnú stávku

LIVERPOOL – Počas víkendového kola Premier League dostal Liverpool poriadnu nakladačku od Arsenalu (4-1) a ich nádeje na účasť v Lige majstrov dostali ďalšiu vážnu trhlinu.

slovakia

left justify in out

Po zápase však neboli nešťastní len hráči Liverpoolu, ale aj istý americký fanúšik, ktorý si musel nechať spraviť asi najhorší účes, aký ste kedy videli.

Fanúšik Liverpoolu a jeho kamarát, ktorý fandí práve Arsenalu, pred každým zápasom uzatvoria nejakú šialenú stávku. O akú stávku išlo tentokrát je zrejmé už z obrázku.

 

img


Porazený fanúšik musí tento hrozivý účes nosiť dlhých osem dní od víkendového zápasu, v ktorom Liverpool podľahol Kanonierom 1-4.

Liverpool prehral už druhý zápas po sebe, keď ešte v marci prehral na domácej pôde s Manchestrom United 1-2 a počas uplynulého víkendu v Londýne 1-4. Do konca sezóny zostáva už iba sedem kôl a presne toľko isto bodov strácajú na Manchester City, ktoré má na štvrtom mieste tabuľky 61 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona