Fanúšik Leicester City si nechal predčasne vyplatiť výhru 72.000 libier

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 19:21 • 2 min
Fanúšik Leicester City si nechal predčasne vyplatiť výhru 72.000 libier

LEICESTER – Fanúšik Leicester City pred začiatkom aktuálnej sezóny Premier League vsadil 50 libier na to, že jeho obľúbený tím získa majstrovský titul. Kurz bol 5000:1, čiže jeho potenciálna výhra činila 250.000 libier.

slovakia

left justify in out

Muž z Warwickshire sa však nakoniec rozhodol prijať ponuku stávkovej kancelárie a nechal si v sobotu vyplatiť 72.000 libier. Podľa vyjadrení stávkovej kancelárie Ladbrokes si mohol stávkujúci prilepšiť o ďalších £19.000, keby ponuku prijal o niekoľko hodín neskôr. Leicester City totiž v sobotu podvečer porazil Watford 1-0 a upevnil si tak vedenie v najvyššej anglickej súťaži.

"Keď vyhráme, tak to bude znamenať veľmi veľa, takže nemá zmysel byť chamtivý," povedal šťastný stávkujúci. "Teším sa na zvyšok sezóny, nech už dopadne akokoľvek. Šance sa neustále menia a v poslednej chvili by sa do top 4 mohla dostať aj Chelsea. Dovolenka v Španielsku je istota a zvyšok výhry pôjde na splatenie hypotéky."

 



"Takáto výhra dokáže človeku zmeniť život a gratulujeme výhercovi, že mal doteraz pevné nervy," povedala Jessica Most zo stávkovej kancelárie Ladbrokes.

Do konca sezóny zostáva už iba deväť kôl a najbližšie na Leicester City čaká trápiaci sa Newcastle. V prípade zisku troch bodov sa Líšky opäť o krôčik priblížia k zisku vysnívaného majstrovského titulu Premier League.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies