FOTO Bronzová medailistka z olympiády nezvládla prehru Arsenalu, odniesol si to televízor

NETKY.SK • 25 Február 2016, 11:39 • 2 min
FOTO Bronzová medailistka z olympiády nezvládla prehru Arsenalu, odniesol si to televízor

LONDÝN – Bývalí športovci dokážu športové prenosy prežívať naozaj intenzívne. Svedčí o tom aj počin bývalej britskej atlétky Kelly Sothertonovej.

slovakia

left justify in out

Arsenal nenašiel účinný recept na obranu Kataláncov, keď počas celého zápasu nedokázali streliť ani jediný gól. Treba však uznať, že predviedli proti favoritovi statočný výkon. Celkový dojem však pokazil Mathieu Flamini, ktorý v závere zápasu zdvihol fanúšikov zo sedadiel.

Tridsaťjedenročný Francúz prišiel na ihrisko v 82.minúte a o 47 sekúnd vyrobil jedenástku pre hostí. Lionel Messi penaltu s prehľadom premenil, spečatil skóre zápasu na 2-0 a s najväčšou pravdepodobnosťou zaistil svojmu tímu postup do štvrťfinále.

 

To však už bolo príliš na Sothertonovej nervy. Bývalá sedembojárka a olympijska medailistka reagovala na penaltu naozaj impulzívne, keď hodila diaľkový ovládač do obrazovky svojho televízora. Ten sa razom ocitol v podobných troskách ako postupové nádeje Arsenalu.

 

Podarilo sa jej nielen rozbiť obrazovku, ale aj zapichnúť do nej zbraň. O fotografiu sa podelila prostredníctvom twitterového konta. Tridsaťdeväťročná Sothertonová získala v sedemboji bronz na OH 2004 v Aténach. "Už viem. Teraz už viem, čo by mi vynieslo 200 bodov navyše a zopár ďalších medailí..." ironicky dodala páchateľka.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona