Fanúšička zažalovala Skrillexa, ju zranil pri skoku z pódia

NETKY.SK • 11 Február 2014, 14:03 • 2 min
Fanúšička zažalovala Skrillexa, ju zranil pri skoku z pódia

LOS ANGELES - Fanúšička Jennifer Fraissl podala žalobu na amerického hudobného producenta a dídžeja Skrillexa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný interpret jej údajne spôsobil niekoľko zranení pri takzvanom stage divingu počas koncertu, ktorý sa konal vo februári 2012 v Los Angeles. Žena tvrdí, že hudobník po skoku z pódia do publika pristál na nej, pričom tomu nemohla zabrániť, odísť, ani sa ochrániť. Vyhlásila tiež, že následkom poranenia neskôr utrpela mŕtvicu. Fraissl zažalovala aj klub, v ktorom sa podujatie konalo, pretože organizátori mali podľa nej účinkujúcemu takéto bezohľadné vystupovanie zakázať. Hudobník, pre ktorého je stage diving počas koncertov bežný, ani zástupcovia klubu sa k žalobe zatiaľ nevyjadrili.

 

Skrillex, vlastným menom Sonny John Moore, sa narodil 15. januára 1988. Začínal ako spevák v rockovej kapele From First To Last, s ktorou nahral dva albumy. Neskôr sa vydal na sólovú dráhu, pričom vtedy bol známy ako Sonny. Pod týmto menom vydal EP Gypsyhook (2009), potom si zmenil pseudonym na Skrillex a postupne vydal niekoľko EP nahrávok ako napríklad My Name Is Skrillex (2010), Scary Monsters and Nice Sprites (2010), More Monsters and Sprites (2011), Bangarang (2011) či Leaving (2013). Na konte má šesť cien Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies