Fanúšikovia Realu sa po strate bodov lúčia s bojom o titul

NETKY.SK • 28 Február 2011, 08:08 • 2 min
Fanúšikovia Realu sa po strate bodov lúčia s bojom o titul

Fanúšikovia Realu sa po strate bodov lúčia s bojom o titul

slovakia

left justify in out

img

Fanúšikovia Realu Madrid po ďalšej ligovej strate podľa internetovej ankety vidia pesimisticky boj s Barcelonou o španielsky majstrovský titul.
      Viac ako 80 percent hlasujúcich v prieskume denníka Marca, si myslí, že Real už nemá šancu bojovať o titul. V sobotu Deportivo La Coruňa remizovalo s Realom (0:0) a Real Mallorca podľahol Barcelone (0:3). Katalánci tak majú na čele tabuľky sedembodový náskok pred Realom a podľa prieskumu katalánskeho denníka Sport si 52 percent respondentov myslí, že Barcelona už má istý titul. Duel s La Coruňou považuje rozhodujúci v boji o titul až 68 percent čitateľov denníka Mundo Deportivo.
      Po remíze na pôde Deportiva kritizoval kouč Realu Jose Mourinho španielsku federáciu za to, že Real musel opätovne hrať zápas až po dueli Barcelony. "Ľudia, ktorí pripravili kalendár, sa nám vysmievajú," vyhlásil Mourinho. "Presne vedia, čo robia."
      Napriek tomu 70 percent čitateľov denníka AS, z ktorých je väčšina fanúšikov Realu, si myslí, že Mourinho nemá pravdu pri kritike rozpisu zápasov.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies