Fantóm, ktorý úradoval v IC vlakoch, skončil v cele

NETKY.SK • 25 September 2014, 10:35 • 2 min
Fantóm, ktorý úradoval v IC vlakoch, skončil v cele

KOŠICE - Policajti dolapili fantóma, ktorý okrádal cestujúcich v IC vlakoch, kým stál vlak na košickej železničnej stanici. Takto si už dlhšie prilepšoval 51-ročný József z Maďarska.

slovakia

left justify in out

Cudzinec prišiel z maďarsko-rumunských hraníc na stanicu aj v stredu. Tentokrát sa jeho obeťou stal 55-ročný Kanaďan, železniční policajti zlodeja chytili priamo pri čine. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, Kanaďanovi ukradol zo zaveseného saka peňaženku s hotovosťou, doklady a osobné veci. Policajti Kanaďanovi ukradnuté veci vrátili.

 

Začiatkom júna József okradol aj 68-ročného Košičana a v máji 40-ročného Bratislavčana. Obom tiež zobral peňaženku s dokladmi a peniazmi. Škody vtedy vyčíslili na 670 eur. Nie je vylúčené, že okradnutých bolo viac cestujúcich. Józsefa obvinili z krádeže, skončil v policajnej cele a v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona